Bitki Yetiştirme

Öğrencilerimizin doğayı seven, onu koruyan bireyler olarak hayata hazırlanmasına son derece önem veriyoruz. Bu yüzden öğrencilerimize Çevre Bilincini aşılamayı çalışıyoruz.

12.03.2024 20

Özel eğitim öğrencilerimiz sınıf öğretmenlerinin rehberliğinde el ele verip çiçeklerinin saksıya dikimini gerçekleştirdi. Çiçek dikim sırasında keyifli vakit geçiren, bilgi alışverişinde bulunan öğrencilerimiz çiçeklerini diktikten sonra can sularını verdiler.Bitki Yetiştirme Etkinliği sayesinde öğrencilerimiz, bitkilerin insan yaşamındaki önemini ve rolünü algılayıp kültürel ve sos12-03-202412-03-202412-03-2024yal sorumluluk projelerine ilk adımlarını atmış oldular. Doğaya saygılı, doğayı seven bir nesil yetiştirmenin mutluluğunu paylaşıyoruz...